Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Op het gebied van groen willen wij zo volledig mogelijk opdrachtgevers van dienst kunnen zijn.

Bedrijvenparken

Een bedrijventerrein moet niet alleen toegankelijk, veilig en functioneel zijn, maar ook representatief: het Is een beeldbepalend onderdeel, goed onderhouden groen is dan ook een belangrijk onderdeel van parkmanagement. Wij zijn verantwoordelijk – zo voelen we dat – voor de uitstraling van het groen. De bedrijven willen hun relaties tenslotte ontvangen op een park dat hun ambities weerspiegelt.

Openbare ruimte

In elke openbare ruimte heeft groen een belangrijke functie. Groen verandert de aanblik van wijken en terreinen en brengt een natuurlijke en vriendelijke sfeer. Maar alleen als het goed wordt onderhouden. Daar tekenen wij graag voor. Als wij het groen beheren, oogt de openbare ruimte verzorgd, gastvrij en vitaal. We stellen daarvoor graag een doordacht onderhoudsplan op.

Bedrijfstuinen

De ruimte om uw bedrijfspand(en) wilt u representatief en onderhoudsvriendelijk inrichten. Groenstroken vormen een stijlvolle ‘aankleding’ van uw locatie. Wij zorgen ervoor dat u hier geen omkijken naar hebt. Onze groenmedewerkers vatten hun taak graag breed op, en kunnen ook uw terrein schoon houden. Zo maakt u op klanten een verzorgde eerste indruk. Al voordat zij binnen zijn…