Onderhoud & beheer

U vindt het belangrijk dat het groen rond uw pand(en) goed wordt onderhouden. Als u uw klanten kwaliteit belooft, wilt u ook kwaliteit uitstralen. Maar welk onderhoud is daarvoor nodig?

Buitenhuis Boskoop geeft u graag het antwoord met adequaat onderhoud. Groenonderhoud op basis van een bestek of – en dat doen we het liefst – op basis van een bepaalde beeldkwaliteit. Hoe wilt u dat uw buitenruimte erbij ligt? Als u uw verwachtingen helder maakt, zorgen wij voor het vereiste onderhoud. Een aanpak die past bij de betrokkenheid en het verantwoordelijkheidsgevoel van onze teams. Een aanpak die in de praktijk bovendien efficiënt zal zijn voor u.

Het onderhoud voeren we compleet uit. Met maar één doel: een buitenruimte die er in elk seizoen verzorgd uitziet. Samen met u maken we graag afspraken over het niveau van onze dienstverlening.

Natuurlijk denken we ook graag mee met u bij de uitvoering van specifieke beheerconcepten, zoals ecologisch beheer. Duurzame uitgangspunten vertalen we naar een onderhoudsplan met oog voor flora en fauna.